Ismerjétek meg a Woodshed Műhely társadalmi vállalkozást

 Woodshed Műhelyt egy közösségi vállalkozás, amely gyakorlati képzéssel és oktatással támogatja a 14-24 éves fiatalokat. Asztalosipari, famegmunkálási, kézműves és építőipari ismereteket nyújtanak marginalizált közösségekből származóknak. 


A tanulási és testi fogyatékossággal élő embereket támogatják, kifejezetten a nőket és az idősebb közösséget célzó projektekben.


A Sacristonban (Durham megye) székhellyel rendelkező csapat a helyi szociális problémáinak megoldására törekszik azáltal, hogy a programba bevont fiataloknak hasznos asztalos és építőipari gyakorlatot nyújt, közösséget épít,  pozitív módon kapcsolja vissza őket helyi közösségükhöz. A Woodshed programban. A fiatalok hasznos munkát végeznek, elsősorban nehéz helyzetű családok otthonainak felújításában  vesznek részt.  

A csapat alacsony létszámot támogat, hogy rugalmas és személyre szabott támogatást nyújtson, és a mennyiség helyett jó minőséget érjen el. A csapat eddig több mint 150 emberrel dolgozott, akik közül sokan továbbképzésre, oktatásra vagy biztos, kifizetődő állásra jutottak. 


https://woodshedworkshop.com/


Társadalmi vállalkozások termékei a Budafoki bornapokon