Tisztelt Társadalmi Vállalkozások, Kedves Kollégák!

Korábbi tájékoztatásunk értelmében a Társadalmi Vállalkozások Országos Szövetsége részt vett a társadalmi vállalkozások minősítési rendszerének kidolgozásában, mely elérkezett a kísérleti fázisba.

Várjuk azoknak a szervezeteknek a jelentkezését, akik résztvennének a rendszer kipróbálásában.  A próbaminősítést sikeresen teljesítő szervezetek minősítést kapnak. 

Miért jelentkezzen? - A minősítési rendszer célja, hogy a minősített társadalmi vállalkozások könnyebben találjanak befektetőt, piacot, támogatót. Előnyt jelent a pályázatok bírálatánál. Törekvés van arra, hogy akár jogszabályi szinten adókedvezmény,  vagy pályázatban könnyített eljárásban vegyenek részt a minősített szervezetek.

Ki jelentkezhet? – Azok a társadalmi vállalkozások, akik minimum egy lezárt üzleti évvel rendelkeznek (2016 is beszámít, akkor is, ha még nincs közzétett beszámolója), két év átlagában min. 1 millió Ft árbevételük volt.

Hogyan lehet jelentkezni? - válasz emailban (info@tavosz.hu, vagy lechner.zsuzsa@goldconsulting.eu ) , az alábbi adatok megadásával:

Szervezet neve

Képviselő neve

Üzleti tevékenysége során milyen terméket/szolgáltatást állít elő

Mióta végez üzleti tevékenységet

Kapcsolattartó neve

telephely, ahol az üzleti tevékenységet végzi

Kapcsolattartás email címe

Kapcsolattartás telefonszáma

Weboldal cím

Mi a minősítés menete? – 2017. március 24-tól az OFA rögzíti a jelentkezőket,

 Régiónként 3-5 szervezet kerül kiválasztásra, akiknek emailon adatlapot küld az OFA.

Az adatlapokat két héten belül kell kitöltve visszaküldeni

Minősítő szakértők felveszik a kapcsolatot a szervezet által megadott referencia személyekkel

A próbaminősítést sikeresen teljesítőknek szakértők előtt kell egy rövid prezentációt tartani a szervezet üzleti és társadalmi munkájáról, terveiről

2017. május első felében részt kell venni a szervezeteknek egy műhelymunkán, ahol valamennyi minősítésben résztvevő társadalmi vállalkozás, illetve e

Minősítést kidolgozó és működtető szervezetek jelen lesznek, megosztják a tapasztalataikat, mely alapján véglegesítésre kerül a minősítési rendszer és

Üzemszerű működése elindul.

Várjuk jelentkezésüket!

 

 

 

Üdvözlettel: Lechner Zsuzsa – elnök

Társadalmi Vállalkozások Szakmai Konferenciája
Meghívó 2017-es rendezvényre