Munkaerőpiaci kihívások kezelése a szociális gazdaságban
Gyertyánági Endre Anima Egyesület
„Munkaerőpiaci kihívások kezelése a szociális gazdaságban” címmel valósítottunk meg pályázati projektet az Északmagyarországi Régió megyéiben. (GINOP 5.3.5-18-2018-0008) Projektünk témája, .
A projekt keretében „A munkarőpiaci integrációt segítő társadalmi vállalkozások helyzete az Észak-Magyarországi régióban” címmel munkaerőpiaci  témájú kutatást és hatásvizsgálatot készítettünk, amely az érdeklődők számára letölthető innen

Ugyanebben a pályázatban egy kísérleti projektet is megvalósítottunk, amelyben, módszertani fejlesztést, a módszerek tesztelését, kipróbálását végeztük. 
A projekt eredményeként megvalósult az ÉrtékKéplet prototípus és a Szociális Farm mintamodell fejlesztése és hazai adaptációjának elősegítése, amely  egy könnyen átvehető, gyakorlati szemléletű mintát biztosít a szociális gazdasági ágazat szereplői számára.  A pilot program keretében egy kisebb területre, vagyis a programba vont 10 társadalmi vállalkozásra fókuszáltunk, akik a saját tevékenységükbe beépítve végezték el a mintamodell tesztelését, kipróbálását.
A pilot projekt zárótanulmány itt olvasható.
benne Magazin
Minden vásárlás segítség
Társadalmi vállalkozások termékei a Budapest Karácsonyi vásárban